Шукати в цьому блозі

04.01.18

Добрі справи

Добрі справи
Діти – наш найдорожчий скарб, наша надія, гордість і опора. Розвивати, підтримувати і заохочувати їх – святий обов`язок сім`ї, школи, влади і громадськості. Тільки тоді у нас буде гідна зміна – сильна і красива! Тільки тоді наші доньки і сини будуть рости здоровими, щасливими та впевненими у прийдешньому дні, будуть рости на благо України.
Минають роки, змінюються покоління, а добрі стосунки, традиції, щиросердні дії, співчуття та милосердя, постійна готовність прийти на допомогу, засновані на активній соціальній позиції, багаторічній родинній турботі про дітей залишаються незмінними.
На сьогодні поділитися теплом своєї душі з дітьми, створити для них свято, побачити в їх оченятах вогник добра і віри у надію - дорого коштує.
Радість новорічного свята відчули учні нашої школи, адже Святий Миколай та ляльковий театр з казкою «Колобок» не обминули і їх, прийшовши з подарунками і найкращими побажаннями. А спорядили Святого Миколая з солодощами голова Вишнівської сільської ради Аванісов А.В. та депутати: Лавєрова Л.В., Духновська Н.С., Кулага Л.В. За сприянням депутатів сільської ради придбано для дітей дві пухнасті красуні  - ялинки, щоб Новорічне свято стало цікавим та яскравим .
Другий рік поспіль відбуваються вистави лялькового театру в школі. Казка «Колобок» була продемонстрована завдяки культпрацівникам та учням 6 класу: Базаровій Л., Байкаловій Н., Горєлову Д., Вагановій І., Грушці Є., Залізняк О., Фесенку К.









Вистави добре виховують естетичний смак, моральні якості, яких не вистачає в сьогоднішньому суспільстві, - добра, милосердя, чесності.
Завдяки турботі та небайдужості керівника «Філії ДКЗ №65» ДП «Конярство України»  Науменка О.А. та профспілкового комітету господарства діти працівників цього підприємства та діти пільгових категорій (із багатодітних сімей, діти-інваліди, із малозабезпечених сімей) отримали новорічні солодкі подарунки.
За такий приємний, безкорисливий внесок у виховання підростаючого покоління від імені учнів, батьків і педагогів школи висловлюємо найтепліші слова подяки цим добродійникам і бажаємо їм міцного здоров'я, родинного тепла, Божої ласки. Нехай Ваші благородні справи й надалі примножують добро на Землі!


Педагогічний та батьківський колективи
Вишнівської ЗОШ І-ІІІ ст.


Немає коментарів:

Дописати коментар