Шукати в цьому блозі

26.02.18

Відзначення Дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав

Про  підсумки проведення 
заходів з відзначення Дня вшанування
учасників бойових дій на території
інших держав

         Керуючись Законом  України  «Про місцеві державні адміністрації», на виконання  Указів  Президента України від 11 лютого 2004року №180/2004 «Про День вшанування учасників бойових дій на території інших держав»,від 13 жовтня 2015 року № 580/2015 «Про Стратегію національно – патріотичного виховання  дітей та молоді на 2016 - 2020 роки», на виконання наказу відділу освіти від 09.02.2018 р. № 20 «Про  затвердження Плану заходів щодо  підготовки  і проведення  у 2018році заходів з відзначення Дня вшанування  учасників бойових дій на території інших держав», з метою вшанування пам’яті  воїнів, які загинули  в Афганістані та на  території  інших держав, посилення соціального захисту ветеранів війни та членів сімей загиблих воїнів на території інших держав, поліпшення патріотичного виховання учнівської молоді, формування  національної  свідомості, любові до рідної землі, свого народу, готовності захищати державу.  
Всі заходи з нагоди  відзначення Дня вшанування  учасників бойових дій на території інших держав пройшли на високому методичному рівні. Булопідготовлено план заходів.
З 12 по 16 лютого 2018  року класні керівники 5-11 класів  провели єдину виховну годину година «Вибух пам’яті».
Завідуюча шкільною бібліотекою Клочинська В.В. підготувала літературну виставка в шкільній бібліотеці «Афганська війна».
Для учнів 5 – 11-х класів Ткаченко Н.М. підготувала перегляд фільму «Афганістан- тисерцямогобіль».
Під керівництвом педагога –організатора Клочинської В.В., учні  школи 15 лютого провели свято-реквієм  «Цей одвічний біль – Афганістан»з вшануванням жертв хвилиною мовчання.
На уроках історії для учнів школи були проведені уроки мужності «Афганістан- тисерцямогобіль».
Для учнів 1-4 класів класні керівники провели бібліотечні уроки «Солдати – інтернаціоналісти в афганській війні», «Воїни-афганці – слава вам».
Робота учнів, вчителів і класних керівників у заходах з нагодивідзначення Дня вшанування  учасників бойових дій на території інших держав  сприяла насамперед розвитку учнів, поглиблювала їх знання з даної тематики.













Немає коментарів:

Дописати коментар