Шукати в цьому блозі

08.07.19

Великдень

Святкування Великодня у школі

Великдень – величне і світле свято для кожного з нас. Кожна родина веде ретельні приготування, прибирає та прикрашає оселю.
Наша шкільна родина теж готувалася до свята, як належить.  Вчитель трудового навчання та педагог-організатор разом з групою творчих учнів оформили у фойє школи святковий великодній куточок, щоб створити особливий  настрій до великого весняного свята. Всі бажаючі могли сфотографуватися і просто провести час на перерві серед весняної краси.
Аби тепло та урочисто зустріти Великдень, школярі готувалися заздалегідь: власноруч виготовляли писанки, малюнки на великодню тематику. Протягом тижня по класах було проведено невеличкий майстер-клас з розписування та виготовлення писанок. 
Писанки, крашанки, мальованки, виготовлені власноруч, з любов'ю - це гарна прикраса до свята.
З метаю, щоб розширити і поглибити знання учнів про найдавніше церковне свято, традиції нашого народу щодо святкування Пасхи; ознайомити із символікою знаків на писанках,  удосконалюва­ти навички виразного читання віршів, розвивати уяву, фантазію, творчі здібності дітей; виховувати любов до нашого народу, його традицій, минулого і сучасного з 1 по 11 клас класні керівники провели позакласні заходи на тему «Великдень».
Ми перегорнули сторінки усного журналу i познайомились із історією цього свята, його звичаями та атрибутами, почитали вірші  та пограли  у великодні дитячі ігри. Учні підготували подарунки однокласникам – вітальні листівки з Великоднем. Святковий настрій панував упродовж тижня.




Немає коментарів:

Дописати коментар