Шукати в цьому блозі

24.02.21

День вшанування учасників бойових дій на території інших держав

 



На виконання  Указу  Президента України від 11 лютого 2004року №180/2004 «Про День вшанування учасників бойових дій на території інших держав», на виконання річного плану роботи школи, з метою вшанування пам’яті  воїнів, які  загинули  в Афганістані та на  території  інших держав, посилення соціального захисту ветеранів війни та членів сімей загиблих воїнів на території інших держав, поліпшення патріотичного виховання учнівської молоді.

З 12.02.2021 по 15.02.2021 року в школі було проведено ряд заходів з  дотриманням чинного законодавства України в частині запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2 присвячених вище згаданій темі.

Протягом тижня класні керівники 5-11 класів провели тематичні уроки, засідання «круглих столів», семінари з історії війни в Республіці Афганістан та інших локальних конфліктів за темами: «Афганська війна- як це було?», «Локальні конфлікти, причини їх виникнення», «Що таке інтернаціональний обов’язок?» , «Події Афганістану на сучасний погляд». Також педагог- організатор організувала перегляд відеосюжетів: «Афганістан- ти серця мого біль».

          Учні початкових класів долучилися до конкурсу малюнків «Мій  біль – Афганістан». Найкращі роботи Желізняк В. (1 клас), Северин Н. (2 клас), Корінь В. (3 клас), Чайка Ю. (4 клас), Лисенко Д. (5 клас), Сосницький Д.(6 клас), Нікітчук А.(7 клас), Ваганова І.(9 клас).

          Бібліотекар підготувала літературну виставку «Афганська війна».



































Немає коментарів:

Дописати коментар