Шукати в цьому блозі

07.12.18

День місцевого самоврядування


Сценарій  до Дня місцевого самоврядування

Ведуча І: Доброго дня, шановні гості!
Ведуча ІІ:Вас вітаємо в світлому залі
Щоб Щасливі роки і надалі –
Поспішали у двері світлиці
Залишаючи радість на лицях!
Ведуча І: Радість, вдячність та гарні побажання – ось ключові слова сьогоднішньої зустрічі.

Ведуча ІІ: Вітаємо всіх представників органів місцевого самоврядування, депутатів і виборців всієї громади, які вболівають за проблеми рідного села, дбають про їх розквіт і процвітання.
 Ведуча І: Вам випала доля працювати у нелегкий період державотворення та утвердження правової демократичної держави, пріоритетом для якої є, насамперед, інтереси громадян.

пісня
Ведуча І: Сьогодні в цій залі зібрались ті, хто представляє інтереси жителів регіону у вирішенні найскладніших життєвих питань, забезпечує позитивні зміни в суспільстві, гарантує стабільний розвиток рідного краю. Мова йде про представників органів місцевого самоврядування, усіх тих, хто так чи інакше причетний до цієї роботи.
Ведуча ІІ: Вони такі різні – люди, які сьогодні будуть перед нами виступати. І першим ми запрошуємо до мікрофону…….

Ми Вам щиро побажаєм
Все село своє велике
Ви не забувайте
Повсякчас своїм теплом
Щиро зігрівайте

Від цієї теплоти
Стане більше доброти
А від усмішок ласкавих
Стане в світі менше зла.

Вам бажаєм всім добра
Щоб у кожнім ділі
Досягнуть зуміли цілі
Хай вам Бог допомага!


Ведуча І: Шановні представники органів місцевого самоврядування, за вами стоїть величезна громада Вишнівської сільської ради зі своїми надіями і сподіваннями на те, що життя стане кращим, більш забезпеченим, позбавленим проблем і тривог, які накопичилися за багато років.
Ведуча ІІ: Ті, хто довірив вам, ходять поряд з вами вулицями, можуть щоденно оцінювати вашу роботу, ваші вчинки, вашу порядність, перед вами величезна кількість завдань – від наявності криниці в маленькому селі, опалення осель до забезпечення гідних зарплат і пенсій, соціальної захищеності  кожної родини, зміцнення економіки регіону.
Ведуча І: Кожна окрема людина - окреме питання. Усіх треба вислухати, порадити, допомогти. І більшість працівників органів місцевого самоврядування добре виконують це завдання. Адже не даремно говорять, що найщасливіша людина та, яка робить щасливими інших людей. Щира подяка вам за проведену роботу.

Ведуча І: Шановні друзі! У день свята щиро вітаємо всіх вас, зичимо міцного здоров’я, успіхів у вашій непростій, але такій необхідній праці на благо людей, заради процвітання нашої молодої незалежної держави.
Ведуча ІІ: Нехай і надалі ваш високий професіоналізм, відповідальність сприяють зміцненню української державності та зростанню добробуту громадян. Хай втілюються ваші добрі наміри в реальність, вагомішим стає внесок в утвердження демократії, засад місцевого самоврядування задля розквіту рідної України.

Ведуча І: Від усього серця бажаємо тим, хто працює на благо територіальної громади, відстоює її потреби та інтереси, міцного здоров’я, щастя і непохитної віри у щасливе майбутнє рідного Вишневого та всієї України.

НОМЕР

Ведуча ІІ: Нехай цей урочистий день додасть усім сил і наснаги на добрі справи, впевненості у майбутньому нашої держави, порозуміння і єдності задля добра і благополуччя української держави, а щоденна праця буде спрямована на подальше зміцнення демократичних засад розвитку суспільства і процвітання України. Нехай день 7 грудня об’єднає нас у спільному прагненні зробити наші  міста, села і всю Україну щасливими і багатими.
Ведуча І:  Ми, молодь, віримо, що цілеспрямована робота органів нашого місцевого самоврядування з кожним роком буде більш плідною, а добробут людей зростатиме. Це сприятиме стабілізації розвитку не тільки окремих регіонів, а й України в цілому.

Повне свіжості й бентеги
Професійне свято знов прийшло до Вас!
Тож дозвольте Вас, любі,
Привітати в добрий час!
Все недобре і похмуре
Хай минають ваш поріг
Сонце рідної громади
Осяває хай усіх!
Хай любові й дружби узи
Для добра єднають вас.
Хай благословляють музи
Вишнівський наш край!
Хай усім нарешті вдасться
Золоті знайти ключі…
З професійним святом,
Наші любі діячі!

Ведуча І: Вам бажаємо здоров'я,
Сил, натхнення і добра.
Щоб ми вами пишалися
І на вас усі рівнялися.
Щоб щасливою доля вишнівців була.


Ведуча ІІ: Хай під сонцем моє Вишневе
Величавим розмаєм цвіте
А сільська вишнівська громада
У добрі і у щасті живе. 
                                                       пісня

Ведуча. Шановні друзі!. Хай вам щастить. На все вам добре. До побачення. Ведуча. Дякуємо за увагу, До нових зустрічей!!!










Немає коментарів:

Дописати коментар