Шукати в цьому блозі

13.12.20

День Збройних Сил України

 



Відповідно до листа департаменту освіти і науки облдержадміністрації від 26.11.2020 року № 6612/0/211-20 «Про проведення заходів, присвячених Дню Збройних Сил України», в межах дотриманням законодавства України в частині запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-Cov-2, з метою забезпечення комплексного підходу до підвищення рівня військово-патріотичного виховання учнів, створення умов для творчого, гармонійного розвитку особистості майбутніх співробітників органів внутрішніх справ України та відповідно до річного плану роботи закладу на 2020-2021 навчальний рік, керуючись Концепцією допризовної підготовки і військово-патріотичного виховання молоді, програмою «Захист Вітчизни» в школі було проведено ряд заходів протягом 30.11.-09.12.20 присвячених Дню Збройних сил України.

У шкільній бібліотеці  Клочинська В.В. організувала тематичну виставку «Козацькому роду нема переводу».

Для учнів 1-4 класів педагог- організатор Халявка К.М. організувала екскурсію до шкільної музейної кімнати за участі Сич Е., Романенка  А., Ткачьова Д., Беверакі В., Мокієнка Т.

Класні керівники 1-11 класів провели класні години, присвячені дню Збройних сил України за темою: «А ми ту славу збережемо!».

Конкурс плакатів, малюнків, присвячених дню Збройних сил України за темою: «Історія та традиції військового виховання в Україні» був проведений серед учнів 1-11 класів. 

04.12.20 р. учні Сич Е., Романенко А., Ткачьов Д., Беверакі В., Мокієнко Тимофій під керівництвом Ткаченко Н.М. взяли участь в обласному (заочному)  конкурсі «Наші герої» «Пам’яті Грінченка Миколи Вікторовича»











































Немає коментарів:

Дописати коментар