Шукати в цьому блозі

13.03.18

Шевченківські дні


     В школі були сплановані заходи з підготовки та відзначення Шевченківських днів, які були затверджені директором школи.  В школі проведено Шевченківські дні з 5 березня по 7 березня 2018 року.
        Під час проведення тижня були враховані  вікові  особливості учнів кожної вікової категорії  та звернуто увагу на форми та методи проведення заходів,  залучення  учнів та педагогічного колективу у проведенні заходів до відзначення Шевченківських днів.
      Проведені заходи різноманітні  за змістом та формами. Це тематичні уроки, конкурси творчих робіт, інформаційні хвилинки, конкурси малюнків, знавців творчості  Т.Г. Шевченка, на краще читання віршів, анкетування.
Завідуюча шкільною бібліотекою Клочинська В.В. підготувала книжкову виставку літератури  по  темі: «Незабутній Шевченко», а класні керівники 1-11 класів провели інформаційні хвилинки на вище згадану тему.
7 березня 2018 року Тараненко С.В. та Сидоренко А.П. разом із учнями підготували та провели загальношкільну лінійку присвячену дню народження Т.Г. Шевченка.
Вчитель української мови та літератури Тараненко С.В. 5 березня 2018 р. провела серед учнів 9-11 класів  конкурс знавців творчості  Т.Г. Шевченка. Лісничий Іван учень 10 класу  - кращий знавець.
1 місце – 10 клас
2 місце – 11 клас
3 місце – 9 клас
Вчителі української мови та літератури Тараненко С.В., Просандєєва О.С.  провели конкурс на краще читання віршів Т.Г. Шевченка серед учнів 2-11 класів.

6 березня для учнів 9-11 класів було проведено анкетування «Шевченко і сучасність». Активну участь у цьому заході взяли учні 9 класу.
У ході проведення тижня була організована виставка малюнків до творів   Т.Г. Шевченка. Найкращі роботи таких учнів: Григорця Івана, Макшанової Поліни, Марченка Даниїла, Ваганової Ілони, Шульги Емілії, Ткаченка Максима.
Немає сумніву, що творча робота учнів, вчителів і класних керівників у заходах посвячених до Шевченківських днів сприяла насамперед розвитку творчої активності учнів і їх інтересу до вивчення історії нашого народу, поглиблювала їх знання з даної тематики.
















Немає коментарів:

Дописати коментар