Шукати в цьому блозі

19.03.18

Зустріч з учасником АТО


Кожного ранку ми прокидаємось з надією, що сьогодні все буде добре. Нарешті ми почуємо таке бажане, довгоочікуване, стане спокійно і тихо на Сході нашої держави, де виборюється право на наше мирне і спокійне життя.
Але, на жаль, із засобів масової інформації ми чуємо про нові постріли градів, знову втрачаємо молоді життя. Та все ж живемо із вірою в те, що відстоїмо незалежність і цілісність нашої держави.
Свідком подій, які відбуваються в зоні АТО, став учасник бойових дій Шоптенко Сергій Олександрович, який за обставинами долі після тяжкої хвороби проживає в Покровському територіальний центрі по обслуговуванню одиноких пристарілих людей.  
16 березня учні Вишнівської ЗОШ І-ІІІ ступенів  відвідали колишнього воїна.  З глибоким сумом та болем в очах учасник АТО ділився з учнями спогадами, що пережив разом зі своїми побратимами за час, проведений в зоні АТО, показуючи своїм прикладом, що не тільки словами можна любити свою Батьківщину, але й вчинками доводити це.
Відповідаючи на запитання, Сергій Олександрович намагався у доступній формі розповісти учням про життя на війні, про допомогу волонтерів, про солдатську єдність, братство, про військові будні.
Зустріч була теплою і задушевною. Діти висловили слова вдячності та особливої шани захисникові Вітчизни, а також побажали  здоров'я, добра і мирного неба.  На згадку про зустріч подарували  малюнок та виготовлені власноруч смаколики.
А от учням він бажав добросовісно навчатися, любити свою Україну, берегти батьків, вести здоровий спосіб життя, займатися спортом, цінувати дружбу. Ось тоді Україна й матиме справжніх патріотів, які будуватимуть нове, заможне, красиве життя. Україна неодмінно розквітне!
Також хочеться зазначити, що такі зустрічі залишають в серцях молодих людей віру у краще майбутнє України і нестримне бажання бути схожими на тих, хто сьогодні захищає суверенітет і територіальну цілісність нашої держави.




Немає коментарів:

Дописати коментар