Шукати в цьому блозі

15.11.17

85 річниця створення Дніпропетровської області

Відповідно до законів України “Про місцеві державні адміністрації” та “Про місцеве самоврядування в Україні”, Указу Президента України від 02 грудня 1995 року № 1116/95 “Про впорядкування та відзначення пам’ятних дат і ювілеїв” (зі змінами та доповненнями), на виконання наказу відділу освіти від 23.02.2017 року № 55 «Про затвердження Плану заходів з   підготовки та відзначення 85-ї річниці створення Дніпропетровської області у  загальноосвітніх  закладах району», з метою забезпечення належної організації та проведення заходів до 85-ї річниці створення Дніпропетровської області.
Всі заходи з нагоди  відзначення 85-ї річниці створення Дніпропетровської                                                                                                            області пройшли на високому методичному рівні. Було підготовлено план заходів.
27 лютого 2017  року класні керівники 1-11 класів  провели  Єдинний урок на тему: «Рідній Дніпропетровщині »
Завідуюча шкільною бібліотекою Клочинська В.В. підготувала літературну виставку в холі школи  спрямовану на висвітлення місць Дніпропетровської області та її видатних діячів в історії,  культурі, економіці,  науці.
Під керівництвом педагога –організатора Клочинської В.В., учні 7 класу 27 лютого провели загальношкільну лінійку "Рідній Дніпропетровщині 85 років"
Для учнів 5-11 класів протягом місяця проведені уроки історії спрямовані на висвітлення видатних діячів в історії,  культурі, економіці,  науці в Дніпропетровській області.




Немає коментарів:

Дописати коментар