Шукати в цьому блозі

15.11.17

Веселий ярмарок

    Осінь… Невпинно опадає листя, сонце балує нас останніми теплими промінцями, небо поступово нахмурюється та сіріє…Пора, коли кожен житель країни шанує працю землеробів, та радіє пишному врожаю, на який витрачено так багато сил! Україна багата традиціями та звичаями, які пов’язані з різними порами року. Одна з них – проведення осіннього ярмарку, як знак вдячності Матінці-землі та роботящим рукам людей з нею пов’язаних.
       Учні та працівники Вишнівської ЗОШ І-ІІІ ст. не залишились осторонь цього свята, та з великим задоволенням взяли участь у організації шкільного ярмарку. Похмуру погоду розфарбували яскравими кольорами овочів, фруктів та домашньої випічки учні всіх класів школи. Виставка поробок з дарів природи не могла не радувати око! Тишу осінньої пори залили дзвінкими піснями та веселим сміхом діти кожного класу під час захисту своїх «торгових точок». Учні не тільки закликали покупців до своїх ласощів, але й радо купували їх одне в одного. А купувати справді було що!
     До школи на свято радо завітали голова сільської ради Аванісов Анатолій Володимирович, працівники дитячого садочка та жителі села, щоб разом з дітьми розділити радість осіннього святкування та вшанування тяжкої роботи землеробів.
     На шкільному подвір’ї було весело й гамірно, учні танцювали та співали. Постаралися діти та їх родини  – їм за це окрема подяка, адже на святі пропонувалися  не лише смачні солодощі, а й оригінальні поробки з овочів та фруктів. Дякуємо усім гостям свята за підтримку та активну участь у проведенні ярмарку!














Немає коментарів:

Дописати коментар